Artbeat Prisen flytter til Kulturhovedstaden

De første fire år er Artbeat Prisen, Danmarks kulturformidlingspris, blevet uddelt på forskellige københavnske teatre – Teater Grob, Husets Teater og Teatret ved Sorte Hest – men til næste år rykker prisuddelingen til Aarhus. Anledning er titlen som Europæisk Kulturhovedstad, som Aarhus erhverver sig ved årsskiftet.

Nærmere betegnet vil Artbeat Prisen 2017 blive afholdt på Eutopia Stage, det aarhusianske teater som tidligere var kendt som Gellerupscenen – og som lukkede for fire år siden. Men i april i år genopstod det under sit nye navn efter en større foyerrestaurering ført an af multikunstneren Hans Krull.

Have Kommunikation står bag Artbeat Prisen, som satte prisen i verden for at sætte fokus på nye former for formidling af kunst og kultur – ved at fremhæve de personer og projekter, som forstår at kombinere det kunstnerisk nyskabende med det formidlingsmæssigt fremsynede.

Artbeat Prisen 2017 afholdes den 30. marts kl. 15:30. Prisen uddeles i samarbejde med Spar Nord Fonden. Læs mere på www.artbeatprisen.dk.