Kurser & workshops

Både selvstændigt og sammen med ansatte på Have Kommunikation afholder Christian Have kurser og workshops, der tager udgangspunkt i deltagernes konkrete hverdag og virkelighed.

Et kursus eller en workshop vil typisk have til hensigt at hjælpe en ledelse eller en kommunikationsafdeling i en kultur- og oplevelsesorienteret organisation, virksomhed eller forvaltning med at facilitere en forandringsproces. En facilitering, der vil være orienteret mod at forandringsprocessen også implementeres.

Blandt skaren af kunder finder man Det Kgl. Teater og Aarhus Teater samt en bred vifte af kommuner og organisationer. Christian har et særligt fokus på workshops for kreative og kulturelle ledere, der omhandler fundraising og sikring af en bæredygtig økonomi.

Da Sønderborg kandiderede til titlen som Europæisk Kulturhovedstad, faciliterede Christian den borgerinddragende proces, der sikrede forståelse og engagement i den lokale befolkning og samtidig genererede kreative idéer til kandidaturet. Samtidig understøttede Christian processen omkring udviklingen af kommunikationsafdelingen, herunder dens prioriteringer, arbejdsgange, ressourcer og indsatsområder.

Ønsker du at booke et kursus eller en workshop med Christian Have, kontakt da venligst hans PA Johanne Asingh på 27 20 55 42 eller johanne@have.dk.

 

Referencer